Oferte Cazare - Munte Salzburg, Salzburger Land, Austria ­čîä 2023

Cazare - Munte Salzburg 2023

Salzburg este un ora ╚Ö unic din orice punct de vedere a╚Ťi vrea s─â-l privi╚Ťi. Oricine a vizitat ora╚Öul lui Mozart a r─âmas cucerit de el, iar magia lui i-a r─âmas, cu siguran╚Ť─â, pentru mult─â vreme ├«n minte. Salzburg este un creuzet ├«ntre art─â ╚Öi cultur─â, peisaje nemaipomenit de frumoase ╚Öi arhitectur─â remarcabil─â, modern ╚Öi tradi╚Ťional. Ora╚Öul Salzburg este ora╚Öul natal a lui Wolfgang Amadeus Mozart ╚Öi ora╚Öul ├«n care s-a filmat The Sound of Music. Salzburg se m├óndre╚Öte cu pie╚Ťe largi ╚Öi alei ├«nguste, care au dus ora╚Öul pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Ora╚Öul Salzburg poate fi vizitat ├«n orice perioad─â a anului, fiind ├«n permanen╚Ť─â ├«nv─âluit ├«ntr-un aer boem. Pe l├óng─â atrac╚Ťiile culturale ╚Öi muzicale, Salzburg ofer─â ╚Öi multe alte motive pentru care merit─â a fi vizitat. Salzburg este genul acela de destina╚Ťie de vacan╚Ť─â ce se potrive╚Öte tuturor tipurilor de turi╚Öti. Familii vor fi ├«nc├óntate s─â exploreze toate atrac╚Ťiile turistice din centrul istoric al ora╚Öului Salzburg, dar ╚Öi de la periferiile acestuia. ├Än schimb, turi╚Ötii tineri vor fi cuceri╚Ťi de nenum─âratele baruri, restaurante ╚Öi evenimente care se organizeaz─â pe cuprinsul s─âu.

Citeste mai mult

Munte Salzburg 2023 face parte din regiunea Salzburg din Austria.

In Salzburg sunt 89 hoteluri, din care 4 hoteluri de 5 stele, 45 de hoteluri de 4 stele, 32 de hoteluri de 3 stele, 7 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre Munte Salzburg 2023

Filtreaza hotelurile din Salzburg pe baza numarului de stele:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Sacher incepand cu 2,587.00 €
Plecare 7 Februarie 2023, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Schloss Monchstein incepand cu 3,703.00 €
Plecare 28 Decembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Salzburg, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza pre╚Ťurilor aplicate ├«n ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petrece╚Ťi un sejur ├«n fermec─âtorul Salzburg

   Salzburg este un adev─ârat ora╚Ö al Bisericilor. Timp de mai multe secole, Salzburg a fost un centru important al puterii ecleziastice. Prin╚Ťul-episcop, era conduc─âtorul ora╚Öului, dar era ╚Öi conduc─âtorul bisericii, Acesta era un personaj extrem de influent la Roma, ceea ce a f─âcut ca ╚Öi ora╚Öul s─â se dezvolte ├«n acela╚Öi ritm cu marile metropole ale Europei. Pie╚Ťele baroc, colec╚Ťiile magnifice de art─â, nenum─âratele biserici ╚Öi aba╚Ťii sunt o dovad─â vie a m─âre╚Ťiei acestor prin╚Ťi-episcopi. Este de ajuns s─â vizita╚Ťi centrul s─âu istoric pentru a v─â convinge de importan╚Ťa cultural─â, arhitectural─â ╚Öi artistic─â a ora╚Öului Salzburg. P├ón─â ├«n anul 1806, ora╚Öul Salzburg a fost al doilea centru ecleziastic din lume, dup─â Roma, iar conduc─âtorul s─âu era numit jum─âtate-pap─â. De altfel, ├«n acea perioad─â, Salzburg era supranumit Roma Nordului, iar odat─â ce ve╚Ťi admira cl─âdirile de pe cuprinsul s─âu, turnurile sale, pie╚Ťele largi ╚Öi zona sa istoric─â, v─â ve╚Ťi convinge c─â ora╚Öul ├«╚Öi merit─â pe deplin supranumele.  Episcopul de Salzburg se num─âr─â ╚Öi ast─âzi printre cei mai importan╚Ťi demnitari ai Bisericii Catolice. Salzburg a fost timp de mai multe secole un ora╚Ö independent, abia ├«n ultimii dou─â sute de ani s-a unit cu restul Austriei. Dac─â ve╚Ťi admira ora╚Öul Salzburg de sus, ve╚Ťi putea vedea o mul╚Ťime de cupole ╚Öi turnuri vechi, ce apar╚Ťin bisericilor de pe cuprinsul s─âu. Una dintre cele mai importante ╚Öi mai fastuoase l─âca╚Öuri de cult din ora╚Ö este Catedrala Salzburg. Catedrala are o cupol─â masiv─â ╚Öi este flancat─â de dou─â turnuri. Fa╚Ťada Catedralei din Salzburg este construit─â din marmur─â de Unterberg. Catedrala a fost construit─â ├«n anul 767, c├ónd episcop al ora╚Öului era Vergiliu. Din cauza vitregimii timpului, catedrala a trebuit s─â fie reconstruit─â ├«n anul 1628 ╚Öi ├«n 1959.

    Odat─â ajun╚Öi ├«n Salzburg, trebuie neap─ârat s─â vizita╚Ťi ╚Öi Biserica Franciscan─â din ora╚Ö. Biserica Franciscan─â are o turl─â extrem de sub╚Ťire, astfel c─â este imposibil s─â nu o identifica╚Ťi. L─âca╚Öul de cult prezint─â dou─â stiluri arhitecturale, astfel c─â, partea central─â prezint─â arhitectura original─â, ├«n stil roman, ├«n timp ce corul bisericii este gotic. De-al lungul istorie sale, Biserica Franciscan─â din Salzburg a trecut printr-o mul╚Ťime de cumpene ╚Öi chiar a fost victima unui incendiu puternic. L─âca╚Öul de cult a fost reconstruit ├«n secolul al XII-lea, c├ónd reprezenta un simbol al breslei comercian╚Ťilor. De asemenea, biserica a trecut prin transform─âri majore ╚Öi ├«n secolul al XV-lea. Biserica Franciscan─â ├«╚Öi disput─â ├«nt├óietatea cu Catedrala din Salzburg. L─âca╚Öul de cult ad─âposte╚Öte celebra pictur─â Madona cu Pruncul, de Michael Pacher. ├Än topul celor mai faimoase l─âca╚Öuri de cult de pe cuprinsul ora╚Öului Salzburg se num─âr─â ╚Öi Biserica Sf├óntul Petru. Biserica dateaz─â din secolul al VII-lea ╚Öi se face remarc─â datorit─â arhitecturii sale distincte, dar ╚Öi datorit─â filmului The Sound of  Music. De aceea, este cunoscut─â ├«n r├óndul localnicilor ca Biserica Sound of Music din Salzburg. Biserica a trecut prin mai multe incendii ╚Öi a fost ref─âcut─â ├«n repetate r├ónduri. L─âca╚Öul de cult se face remarcat ╚Öi datorit─â cimitirului s─âu, Cimitirul Sf├óntul Petru din Salzburg fiind unul dintre cele mai vechi ╚Öi mai celebre cimitire din lume. Pietrele funerare bogat ornamentate ╚Öi atmosfera captivant─â care domne╚Öte ├«n cimitir atrage numero╚Öi vizitatori.

poza Petrece╚Ťi un sejur ├«n fermec─âtorul Salzburg

    Colegiata este considerat─â ca fiind centrul muzicii ╚Öi a artelor. Biserica Colegiata este cunoscut─â ╚Öi ca Biserica Universit─â╚Ťii. A fost construit─â de c─âtre Johann Bernhard Fischer von Erlach ╚Öi ├«nc─â de la ├«nceput a impresionat datorit─â arhitecturii sale unice. ├Än compara╚Ťie cu alte l─âca╚Öuri de cult din Salzburg, Biserica Colegiata are un decor mult mai simplu, ceea ce face ca aici s─â fie organizate expozi╚Ťii de art─â, concerte ╚Öi alte astfel de evenimente. Biserica Maria Plain este cunoscut─â ca un important loc de pelerinaj. Biserica este situat─â la periferia ora╚Öului Salzburg ╚Öi nu este la fel de cunoscut─â ca bisericile mai sus prezentate, ├«ns─â compenseaz─â cu peisajele minunate din jurul s─âu. Biserica Maria Plain a fost construit─â ├«n timpul R─âzboiului de 30 de ani. Interiorul s─âu este decorat  ├«n nuan╚Ťe de auriu, alb ╚Öi albastru. Ora╚Öul Salzburg are at├ót de mult biserici ├«nc├ót pare greu de crezut c─â le ve╚Ťi putea vizita pe toate ├«n timpul unui singur sejur, ├«ns─â nu trebuie s─â v─â panica╚Ťi, pute╚Ťi ├«ncepe cu cele mai importante ╚Öi ├«n func╚Ťie de timp, pute╚Ťi apoi s─â le vizita╚Ťi ╚Öi pe cele mai pu╚Ťin cunoscute.

poza Petrece╚Ťi un sejur ├«n fermec─âtorul Salzburg

     Salzburg nu doar c─â este un ora╚Ö ├«n╚Ťesat de l─âca╚Öuri de cult, ci se m├óndre╚Öte ╚Öi cu o mo╚Ötenire cultural─â extrem de bogat─â ╚Öi cu numeroase cl─âdiri ├«n stil baroc. Multe dintre cl─âdirile baroce de pe cuprinsul Salzburg sunt opera unor arhitec╚Ťi italieni celebri, precum Vincenzo Scamozzi ╚Öi Santino Solari. Cel mai simplu mod ├«n care v─â pute╚Ťi bucura de farmecul special al ora╚Öului Salzburg este printr-o plimbare relaxat─â pe cuprinsul centrului istoric. Centrul istoric este desp─âr╚Ťit ├«n dou─â zone de c─âtre R├óul Salzach. Partea st├óng─â este ceva mai veche dec├ót partea dreapt─â ╚Öi este inclus─â pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Centrul istoric al ora╚Öului Salzburg este m─ârginit de mun╚Ťi maiesto╚Öi, care nu fac dec├ót s─â-i ofere ╚Öi mai mult farmec. Cetatea Hohensalzburg, dateaz─â din anul 1077, fiind construit─â de c─âtre episcopul Gebhard, ╚Öi pare c─â vegheaz─â ╚Öi ast─âzi asupra ora╚Öului. Succesorii lui Gebhard au dezvoltat cetatea ├«n mod continuu p├ón─â ├«n anul 1500, c├ónd cetatea a c─âp─âtat arhitectura actual─â. Scopul cet─â╚Ťii a fost acela de a-i proteja pe locuitorii ora╚Öului ╚Öi pe episcopi de atacurile ostile. Trebuie men╚Ťionat faptul c─â Cetatea Hohensalzburg nu a fost niciodat─â capturar─â. Pute╚Ťi s─â alege╚Ťi dac─â s─â urca╚Ťi p├ón─â acolo pe jos sau dac─â s─â opta╚Ťi pentru o plimbare cu funicularul. ├Än prezent, cetatea g─âzduie╚Öte numeroase muzee. Astfel, Muzeul Cet─â╚Ťii g─âzduie╚Öte exponate istorice, ├«n special obiecte utilizate la curtea episcopilor de Salzburg. De adev─ârate incursiuni ├«n istoria ora╚Öului Salzburg se vor bucura ╚Öi turi╚Ötii care aleg s─â viziteze Muzeul Marionete ╚Öi Muzeul Rainer. Pe cuprinsul cet─â╚Ťii, turi╚Ötii vor putea vedea ╚Öi o expozi╚Ťie extrem de interesant─â de armuri ╚Öi arme. La al treilea etaj al cet─â╚Ťii, sunt dispuse Camerele Principilor. Aceste camere sunt decorate ╚Öi ast─âzi cu mobilierul original, care dateaz─â din anii 1501-1502.

poza Petrece╚Ťi un sejur ├«n fermec─âtorul Salzburg

    Odat─â ajun╚Öi ├«n Salzburg, nu pute╚Ťi s─â nu vizita╚Ťi Mozarts Geburtshaus. Wolfgang Amadeus Mozart s-a n─âscut ├«n anul 1756 ├«n Hagenauer Haus, Getreidegasse nr. 9 Salzburg. Ast─âzi, casa ├«n care s-a n─âscut marele compozitor este unul dintre cele mai vizitate muzee de pe cuprinsul Austriei. Familia lui Mozart a locuit ├«n aceast─â cas─â timp de 26 de ani, ocup├ónd un apartament la etajul al treilea. ├Än anul 1773, familia lui Mozart s-a mutat de aici ├«ntr-o locuin╚Ť─â din Pia╚Ťa Makartplatz. Fanii muzicii clasice ╚Öi mai ales fanii lui Mozart iau cu asalt casa ├«n care s-a n─âscut muzicianul. Muzeul a fost inaugurat ├«n anul 1880, din dorin╚Ťa Funda╚Ťiei Interna╚Ťionale Mozarteum.  Vizitatorii vor putea admira o locuin╚Ť─â autentic─â de secol al XVIII-lea, care p─âstreaz─â articole din via╚Ťa cotidian─â a marelui compozitor. De asemenea, fanii lui Mozart vor avea acces la manuscrise ╚Öi epistole originale ale compozitorului, portrete originale ╚Öi instrumente muzicale, printre care se num─âr─â ╚Öi vioara ╚Öi clavicordul lui Mozart. 


poza Petrece╚Ťi un sejur ├«n fermec─âtorul Salzburg